Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Ismini Kopsahili, Phsycologist, AXClinict

Ισμήνη Κοψαχείλη

Ψυχολόγος MSc

Ισμήνη Κοψαχείλη / Σύντομο Βιογραφικό

Η Ισμήνη Κοψαχείλη πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Μεγ. Βρετανία και το 2000 απέκτησε τον βασικό τίτλο σπουδών BA(Hons) στον τομέα της Ψυχολογίας (De Montfort University, Milton Keynes).  Το 2002 ολοκλήρωσε το πρώτο μεταπτυχιακό της (MSc) με τίτλο ‘Ψυχολογικές Προσεγγίσεις στην Υγεία’ (University of Bedfordshire) και το 2004 το δεύτερο (MSc) στην ‘Εξελικτική Ψυχολογία’ (University of Central Lancashire).  Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε στο ιδιωτικό και δημόσιο Αγγλικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Το 2012 ολοκλήρωσε  το διετές Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση & Ψυχοκοινωνικές Θεραπευτικές Προσεγγίσεις» στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχιατρικής Υγιεινής  (ΕΠΙΨΥ) με έδρα την Αθήνα, ενώ το 2018 ολοκλήρωσε το τρίμηνο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (e-learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης με τίτλο ‘Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής’ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών  (ΕΚΠΑ). 

Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιστημονικά συνέδρια. Είναι ιδρυτικό μέλος και ανήκει στην επιστημονική επιτροπή του Συλλόγου Φίλων και Συγγενών Ψυχικά Ασθενών «Ο Κρίκος», του Ηράκλειου, Κρήτης (από το 2009). Επίσης, είναι μέλος του τριμελούς εποπτικού συμβουλίου  και της επιστημονικής επιτροπής του Κοι.Σ.Π.Ε. Ηρακλείου ‘ΜΙΤΟΣ’. 

Εργάζεται ως Ψυχολόγος στην Κλινική «Άγιος Χαράλαμπος» από το 2008.